Voor professionele partijen in de bouwsector is het van belang om zich op de eigen website en social media professioneel te kunnen presenteren. Daarvoor is het van belang om een goed portfolio op te bouwen van (gerealiseerde)recente  projecten. Te vaak nog  kom ik op diverse websites tegen dat projecten d.m.v. ‘snapshots’ gepresenteerd worden of dat alleen gedateerde projecten getoond worden, simpelweg omdat er geen tijd is geweest om recentere projecten te fotograferen en te publiceren.

Een goede fotoshoot waarbij met aandacht naar het object gekeken wordt zorgt ervoor dat een object goed tot zijn recht komt, zoals de ontwerper het bedoeld heeft, en de details waar de ontwerper in zijn werk ook die extra aandacht voor had, belicht worden. 

studio sittard biedt de mogelijkheid om gerealiseerde bouwprojecten te fotograferen, zowel interieur als exterieur. In de loop der jaren heb ik met heel veel liefde en plezier diverse bouwprojecten mogen fotograferen met mooie foto’s tot resultaat. Onderstaand vind je een kleine selectie van door studio Sittard gefotografeerde projecten. Deze selectie zal spoedig aangevuld worden.

Neem voor meer informatie contact op. Dan maken we vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en kan ik je eventueel een passende aanbieding doen.

Diverse bouwfoto's | Heer&Huis
Woonhuis te Beek | 3D Visie Architecten
Revitalisatie appartementen te Sittard | Sec Architecten

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden bij Fotografie-Opdrachten