Uitbreiding gemeenschappelijke woonkamer woonzorgcomplex

Uitbreiding van een bestaande gemeenschappelijke woonkamer met een terrasoverkapping

Programma

De opdracht bestond uit het uitbreiden van de bestaande gemeenschappelijke woonkamer waarin bewoners samen eten en verblijven en het realiseren van een aangrenzende terrasoverkapping.

Het proces

Aanvankelijk zijn 2 ontwerpvarianten gemaakt waarin bij de eerste variant onderzocht is of de bestaande kunststof kozijnen in het ontwerp verwerkt konden worden. Uiteindelijk waren deze qua afmetingen en ook kwalitatief niet inpasbaar waarna ervoor is gekozen om de aanbouw te voorzien van nieuwe aluminium kozijnen.

Omschrijving

De gevel van de aanbouw is voorzien van gevelstucwerk conform de bestaande gevels. De kozijnen zijn uitgevoerd in aluminium in de kleur parelwit conform de bestaande kozijnen.