Verbouwing woonhuis S te Obbicht

Moderne uitbreiding van een bestaande woning met een aanbouw aan de achterzijde over twee bouwlagen

Programma

De wens van de opdrachtgever was om een moderne aanbouw te realiseren achter een bestaande woning met een bijzondere typologie. Op de begane grond is daardoor de leefruimte aanmerkelijk vergroot en op de verdieping is een slaapkamer/hobbyruimte met prachtig tuinzicht gerealiseerd.

Het proces

Het feit dat de gewenste moderne stijl van de nieuwe aanbouw nogal afwijkend was ten opzicht van de bestaande woning, leverde een behoorlijke uitdaging op om de welstandscommissie te overtuigen. Uiteindelijk zijn we er toch in geslaagd om goedkeuring voor dit plan te krijgen door de aanbouw dusdanig vorm te geven dat deze vanaf de straatzijde nog amper zichtbaar is. 

Omschrijving

De gevel van de aanbouw is voorzien van gevelstukwerk. De kozijnen zijn uitgevoerd in zwart aluminium.

Klantreactie:

‘Ik was echt super tevreden en blij met jouw hulp! Gewoon goed vakmanschap zonder teveel poespas! Heb je al vaker aangedragen’