Bij Studio Sittard geloven we dat elke klant en elk huis uniek is en daarom bieden wij een gepersonaliseerde aanpak voor elk project. Ons proces begint met een grondige introductie waarbij we u en uw specifieke behoeften leren kennen. We nemen de tijd om naar uw ideeën en visie voor uw project te luisteren en delen onze expertise over hoe we u kunnen helpen deze te realiseren.

Zodra we een duidelijk begrip hebben van uw projectdoelen, zullen we u een gedetailleerd voorstel verstrekken met de werkzaamheden die worden uitgevoerd en de bijbehorende kosten.

We zijn ook trots op onze mogelijkheid om onze klanten 3D-visualisaties van hun projecten te bieden, zodat u een duidelijk beeld heeft van hoe uw project eruit zal zien voordat er ook maar een spijker wordt geslagen. We geloven dat dit een belangrijke stap in het ontwerpproces is, omdat het u helpt geïnformeerde beslissingen te nemen vanaf het begin.

Ons volledige dienstenpakket omvat alles, van ontwerp en tekenwerk tot vergunningen aanvragen. We bieden ook freelance diensten aan architecten en kunnen tuinontwerp leveren.

Dus als u klaar bent om te beginnen met uw bouwproject, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We kijken ernaar uit om de kans te krijgen uw droom werkelijkheid te laten worden.

Studio Sittard hanteert DNR 2011 herzien als algemene voorwaarden.