Studio Sittard is het bouwkundig ontwerp- en tekenburo van Jeroen van de Kerkhof

Ik zal mijzelf even kort voorstellen:

Sinds het afronden van mijn opleiding Bouwkunde aan de hogeschool in Heerlen in 2001 ben ik altijd werkzaam geweest bij architectenbureaus in Zuid- en Midden-Limburg.

Na inmiddels ruim 15 jaar ervaring opgedaan te hebben, was het voor mij in 2018 tijd om zelfstandig (als ZZP’er) verder te gaan. Het doel is om onder andere particuliere opdrachtgevers te helpen met ontwerpen en eventuele vergunningsaanvragen en bouwkundige uitwerkingen van hun (ver-)bouwplannen. Tevens werk ik op freelance-basis samen met diverse architectenbureaus uit de regio  om zo tezamen tot een mooi resultaat te komen. Kijk voor een ruimer overzicht van de werkzaamheden van Studio Sittard naar de pagina ‘Wat doet Studio Sittard?’

 

Jeroen van de Kerkhof

Bouwkundig Ingenieur (Ing.)